Info Pintar: bil. 4 Oktober-Disember 2013 / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak; Nik Ismail, Nik Lokman; Jaafar, Ahmad Nazri; Abd Khalid, Syaakirah; Abu Kassim, Aznur Umiza; Harun, Fariz Azuan; Mohamad, Ahmad Amiri; Azis, Nur Azian; Sarif, Sakmah; Bahagian Perkhidmatan Rujukan, PTAR (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2013)
Mengandungi antaranya : Bicara Ketua Pustakawan; Dari Meja Ketua Editor 2; Xplorasi PTAR 2013 : Usaha Berterusan PTAR Di Dalam Mempromosikan Perkhidmatan Berkualiti Dan Mendekati Para Pengguna; Wargakerja PTAR Memenangi Persembahan Terbaik; Konvensyen KIK UiTM – Kumpulan Keylite (PTAR) Menggondol Persembahan Terbaik; Lawatan Akademik Prof. Dr. Ursula Georgy Bersama Wakil Fakulti Pengurusan Maklumat, UITM Ke Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR); Program "Every Child Needs A Family"; Lawatan Audit Program Pascaijazah Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA); Lawatan Kerja Penandaarasan Ke Perpustakaan Universiti Zon Utara; Audit Pemantauan (Surveillance Audit 1) LRQA ISO 9001:2008; Gotong-Royong Perdana, Amalan Tradisi Di PTAR; Teambuilding KPA Dan KPP Di Pulau Pangkor; Program Library is My Second Home Meriah; Lawatan Penandaarasan Daripada Unit Perpustakaan Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPG), Kampus Ipoh, Hulu Kinta, Perak Ke Perpustakaan Tun Abdul Razak; Lawatan Tapak Bangunan Baru Ptar Kampus Puncak Alam; Alternatif PTAR; Bengkel Pemantapan Modul Kemahiran Maklumat; Lawatan & Taklimat Perpustakaan Fakulti Perladangan & Agroteknologi; Kelas Kemahiran Maklumat Akademi Pengajian Bahasa; Lawatan Sambil Belajar Sekolah Rendah Agama Rakyat As-Saadiah; Mini Konvensyen KIK Zon Tengah UiTM Shah Alam.