Info Pintar: bil. 1 Januari-April 2013 / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak; Nik Ismail, Nik Lokman; Talib, Faridah; Ismail, Zulkifli; Zakaria, Khasiah; Abdullah, Nor Azlin; Zakaria, Zayani; Abu Kassim, Aznur Umiza; Hamid, Mohd Fahizan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2013)
Mengandungi antaranya : Bicara Ketua Pustakawan; PTAR mewartakan 7 agenda penting dalam menginjeksikan minat terhadap pembacaan dalam membina insan berintegriti; Lawatan Penandaarasan ke Perpustakaan-Perpustakaan di Hong Kong; Bengkel Pengkatalogan Bahan Multimedia dan Kartografik; Projek Mengecat Pusat Sumber; Audit LRQA Bagi Pensijilan Semula dan Reinstatement ISO 9001 : 2008 Perpustakaan UiTM Shah Alam; Lawatan kerja dari Library Archives and Museum, Bank of Thailand; Program Gotong-Royong Perdana; Majlis Persaraan Staf-Staf dan Pengenalan Staf Baru; Lawatan Penandaarasan daripada Pusat KErjaya dan Kaunseling, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, UiTM ke Perpustakaan Tun Abdul Razak; Majlis Penyampaian Hadiah Untuk Kejohanan Sukan Tertutup PTAR 2012/2013; Pembukaan Booth Sempena Majlis Perutusan Pentadbiran 2013; Kursus Penyampaian Perkhidmatan Pelanggan; Sistem Pusat Sumber untuk Bilik Sumber, Pusat Kerjaya dan Kaunseling; Ceramah Gejala Rasuah; Kursus Memahami dan Menangani Isu-Isu Pengurusan Organisasi serta Pelanggan : Melihat dari Perspektif Inter Generasi; Program Kenali Media bersama MPP; Lawatan ke Perpustakaan International Institute of Islamic Thought and Civilization (ISTAC) anjuran BPRIIB; Kelas Kemahiran Maklumat; Lawatan daripada Sek. Keb Rantau Panjang; Lawatan daripada Sek. Men. Keb. Tasek Permai, Ampang;