Cultivate a knowledge sharing culture: KPPIM Coffee Talk Series VI - Mahat, Aishah; Ahmad, Nur Intan Syafinaz; Arifin, Nur Syamilah; Johari, Norzarina; Ng, Set Foong (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2024)
Artikel ini mendokumentasikan pelaksanaan program "Cultivate A Knowledge Sharing Culture: KPPIM Coffee Talk Series V1" yang bertujuan untuk menyelaraskan hala tuju strategik Pusat Pengajian Sains Pengkomputeran dan Matematik (PSPM) bagi tahun 2024. Program yang diadakan di Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI) ini berperanan sebagai platform komunikasi dua hala antara pihak pengurusan tertinggi jabatan dan staf akademik bagi membincangkan visi serta pelan tindakan masa hadapan. Selain penetapan hala tuju strategik, sesi ini turut merangkumi pembentangan data operasi kritikal, termasuk profil tenaga pengajar dan struktur penawaran kursus akademik di UiTM Cawangan Johor, Kampus Pasir Gudang. Inisiatif perkongsian ilmu ini mencerminkan komitmen pihak pengurusan dalam meningkatkan ketelusan pentadbiran serta memperkukuh integrasi maklumat dalam kalangan tenaga akademik bagi memastikan keberkesanan penyampaian pendidikan dan pengurusan sumber manusia yang lebih sistematik di peringkat kolej.