Tahniah diucapkan kepada YBhg. Prof. Datuk Ts. Dr. Hajah Roziah Mohd Janor - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Tahniah diucapkan kepada YBhg. Prof. Datuk Ts. Dr. Hajah Roziah Mohd Janor, Naib Canselor UiTM atas kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Gred Khas A (VK5) berkuat kuasa 10 Disember 2022. Didoakan semoga YBhg Datuk terus cemerlang.