Slaid Program Meet & Greet 2026 UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Kuala Pilah - PTAR Cawangan Negeri Sembilan, Unit Perkhidmatan Perpustakaan; Amirullah, Muhammad Shafiq (2025)
Pelaksanaan Sesi Libat Urus Bersama Warga Akademik ini diadakan adalah bertujuan untuk mengadakan perbincangan dua hala di antara pihak perpustakaan dan warga akademik bagi isu-isu berkaitan, mempromosikan perkhidmatan dan bahan rujukan sedia ada serta memberi taklimat ringkas penggunaan sistem perpustakaan baharu iaitu sistem PERMATA.