Slaid Bengkel TOT: Kemahiran Literasi Maklumat - PTAR Cawangan Negeri Sembilan, Unit Perkhidmatan Perpustakaan; Amirullah, Muhammad Shafiq (2026)
Bengkel TOT Kemahiran Literasi Maklumat anjuran PTAR Cawangan Negeri Sembilan, yang direka khas untuk memperkasa para peserta dengan teknik pencarian, penilaian, dan pengurusan maklumat secara berkesan. Program ini bertujuan melahirkan mentor yang kompeten dalam menyebarkan budaya celik maklumat bagi menyokong kecemerlangan akademik dan penyelidikan di peringkat universiti.