Majlis jasamu dikenang dan jalinan ukhuwah PSPMCJ - Jaafar, Nur Huda; Abd Rahman, Mazlyda; Mohd Shafee, CT Munnirah Niesha; Mohd Rick, Abdul Malik; Wan Mohd, Wan Nor Hafidzah; Zamani, Nur Diana (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2024)
Artikel ini memperincikan penganjuran program Majlis Jasamu Dikenang dan Jalinan Ukhuwah yang dikelola oleh Pengajian Sains Pengkomputeran dan Matematik (PSPM), Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM), Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Johor. Program yang berlangsung pada 22 Januari 2024 di Segamat ini bertujuan untuk meraikan persaraan Dr. Lau Gee Choon sebagai menghargai khidmat bakti beliau selama 20 tahun dalam bidang pendidikan Matematik di UiTM. Selain berfungsi sebagai platform penghargaan warga akademik, majlis bertemakan "Fabulous Red" ini turut memfokuskan kepada pengukuhan ukhuwah dan semangat kekeluargaan dalam kalangan staf PSPM menerusi aktiviti interaktif seperti kuiz apresiasi dan cabutan bertuah. Pendokumentasian ini menyerlahkan kepentingan budaya penghargaan organisasi dalam mengekalkan keharmonian serta motivasi warga kerja di institusi pendidikan tinggi.