Industrial talk@UiTM Johor: unleashing true potential of future industrialists : Siri 2 - Abdul Aziz, Noraisyah; Ngarisan, Noor Syazana; Tarmudi, Zamali; Mokhtar, Rashidah; Harun, Nurul 'Aini (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2024)
Sesi kedua pada 25 April 2024 pula menampilkan Puan Fatin Najihah binti Badarisam. Beliau baru sahaja menamatkan pengajian PhD dalam bidang Statistik dan sebelum ini merupakan seorang Sports Performance Analyst di National Sports Institute of Malaysia. Selain itu, beliau juga menawarkan khidmat sebagai Freelancer Consulting & Statistical Services dan juga merupakan alumni Diploma Sains Kuantitatif daripada UiTM Cawangan Johor. Penceramah kali ini menarik minat pelajar program CS143 (Diploma Sains Matematik) untuk bertanyakan pelbagai soalan dan antara pengisiannya kepentingan statistik dalam bidang analisa sukan, bagaimana pengetahuan statistik yang diperoleh semasa belajar diterapkan ke industri, analisis video dalam latihan sukan, live coding dan usaha mempelajari sesuatu yang lain di luar dari kelas pengajian contohnya sains sukan ini.