Program eUsahawan TOT1: Digital Commerce - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Kerjasama MASMED, IMPAK dan UiTM Cawangan Sabah bagi menjana komuniti usahawan. YBhg. Profesor Ts. Dr. Salmiah Kasolang, Penolong Naib Canselor (Keusahawanan) UiTM menyampaikan Ucaptama.