Cooking class for MASMEDians - Cinnamon Roll - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Alhamdulillah. Sesi kelas untuk menghasilkan Cinnamon Roll kepada warga MASMED telah berjalan dengan jayanya. Terima kasih kepada Dr. Ahmad Esa Abdul Rahman daripada Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan UiTM atas curahan ilmu.