Malam Apresiasi pelajar Fakulti Perladangan dan Agroteknologi - Mahdian, Suraiya (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2017)
Objektif utama program ini adalah untuk memberi penghargaan kepada pelajar-pelajar Diploma Pengurusan Ladang yang telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan akhir semester yang lepas. Tiga anugerah khas telah disampaikan iaitu Anugerah Pelajar Terbaik Akademik, Anugerah Pelajar Terbaik Kokurikulum dan Anugerah Pelajar Berpotensi Cemerlang. Di samping itu, program ini juga merupakan majlis perpisahan bagi pelajar semester 5 yang bakal menjalani latihan industri dan menamatkan pelajaran.