Aktiviti team building D'Planters - Mahdian, Suraiya (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2017)
Antara objektif program ini adalah untuk memberi pendedahan awal kepada pelajar baru tentang program Diploma Pengurusan Ladang di samping meningkatkan jati diri peserta dan mengukuhkan lagi kerjasama berpasukan di kalangan peserta.