Student Leadership Council (SLC) - Ibrahim, Nur Syafikah; Ismail, Zuriati; Kerk, Lee Chang; Mat Zin, Siti Hasma Hajar; Adnan, Nur Aina Khadijah (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2024)
Student Leadership Council (SLC) merupakan satu jawatankuasa yang dilantik di bawah Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM), UiTM Cawangan Johor Kampus Segamat. Ahli-ahli SLC terdiri daripada 30 orang pelajar dari program CDCS110 dan CDCS143 yang dipilih berdasarkan prestasi akademik semasa dan kecemerlangan yang ditunjukkan oleh pelajar-pelajar tersebut sepanjang tempoh pengajian.