Talk with alumni (TAWA) – navigating success: crafting your path in the data-driven landscape - Kerk, Lee Chang; Ismail, Zuriati; Mat Zin, Siti Hasma Hajar; Ibrahim, Nur Syafikah; Adnan, Nur Aina Khadijah (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2024)
Kolej Pengajian Pengkomputeraan, Informatik, dan Matematik (KPPIM) telah menganjurkan program Talk with Alumni (TAWA) – Navigating Success: Crafting Your Path in the Data-Driven Landscape pada 29 Mac 2024. Program Tawa terdiri daripada dua sesi, dan program yang dianjurkan ini adalah program Tawa sesi pertama. Program ini telah disambut meriah dengan penyertaan para pelajar yang terdiri daripada program Diploma Sains Komputer dan Diploma Sains Matematik. Seramai 152 orang peserta telah menyertai program ini melalui platform atas talian seperti YouTube dan Facebook.