Kunjungan hormat Pengurusan Koperasi Siswa UiTM Selangor Berhad - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Kunjungan hormat Pengurusan Koperasi Siswa UiTM Selangor Berhad bertemu YBhg. Profesor Ts. Dr Salmiah Kasolang, Penolong Naib Canselor (Keusahawanan) UiTM