Program KPPIM PSPM townhall session 2024 - Mat Zin, Siti Hasma Hajar; Yusri, Muhammad Yassar; Kerk, Lee Chang; Ismail, Zuriati; Palaniappan, P. Siva Shamala; Adnan, Nur Aina Khadijah (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2024)
Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM), Pusat Pengajian Sains Pengkomputeran dan Matematik (PSPM) telah mengadakan program Townhall di peringkat fakulti bagi tahun 2024. Program KPPIM PSPM Townhall Session 2024 adalah program yang memberikan pendedahan kepada para pelajar berkenaan proses dan perjalanan pentadbiran KPPIM PSPM. Program ini telah diadakan pada 24 April 2024 di Masjid As-Syakirin bermula jam 9.30 pagi sehingga 1.00 tengahari. Seramai 740 orang pelajar CDCS110 dan CDCS143 termasuklah pensyarah KPPIM PSPM juga telah menyertai program ini. Tujuan program ini dijalankan adalah untuk merapatkan jurang antara pelajar dan pentadbir pusat pengajian dengan memperkenalkan Ketua Pusat Pengajian dan Koordinator Program serta melancarkan program Student Leadership Council (SLC) kepada semua hadirin.