Tahniah: Prof. Ts. Dr. Salmiah Kasolang atas pelantikan sebagai Penolong Naib Canselor Akademi PKS dan Pembangunan Keusahawanan Malaysia (MASMED) - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Tahniah YBhg. Profesor Ts. Dr. Salmiah Kasolang di atas lantikan sebagai Penolong Naib Canselor (Keusahawanan) UiTM bermula 1 September 2022.