Buku Maklumat UiTM (Jilid 30, Bilangan 2/2011) - UiTM, Pusat Perancangan Strategik (Pusat Perancangan Strategik, UiTM, 2011)
Buku Maklumat UiTM ini diterbitkan dua kali setahun dan mengandungi statistik pelajar, staf, penempatan kolej, penyelidikan dan projek perundingan Universiti Teknologi MARA. Maklumat ini adalah sama seperti maklumat yang dimuatnaik ke MyMohes di pangkalan data Kementerian Pengajian Tinggi pada hari pertama minggu keenam setiap semester dan merupakan data rasmi Universiti.