Majlis bacaan Yasin bulanan warga MASMED UiTM 2022 - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Majlis Bacaan Yasin Bulanan Warga MASMED UiTM bagi bulan Februari 2022 diadakan secara atas talian.