TAHNIAH: YBhg. Prof. Datuk Ts. Dr. Hajah Roziah Mohd Janor - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Pengurniaan Darjah Kebesaran Panglima Mahkota Wilayah (P.M.W) oleh Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong kepada YBhg. Profesor Datuk Ts. Dr. Hajah Roziah Mohd Janor, Naib Canselor UITM sempena Hari Wilayah Persekutuan 2022.