Usahawan siswa UiTM 2023: senarai koordinator MASMED - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
Koordinator keusahawanan yang melibat seluruh Cawangan UiTM serta fakulti.