TAHNIAH: Dr Arniatul Aiza Mustapha - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Tahniah dan Selamat Datang Dr. Arniatul Aiza atas pelantikan sebagai Koordinator UiTM Cawangan Selangor berkuatkuasa pada 3 Februari 2022.