Penulisan oleh Sr. Ts. Dr. Siti Hafsah Zulkarnain - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Penulisan oleh Sr. Ts. Dr. Siti Hafsah Zulkarnain (pengarah pusat keusahawanan MAHASISWA) di akhbar Berita Harian bertajuk "Penggunaan dron paling efisien pantau, ukur tahap risiko banjir".