Majlis bacaan Yasin bulanan MASMED - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Majlis Bacaan Yasin Bulanan (Januari) MASMED diadakan secara atas talian yang turut disertai oleh semua warga kerja MASMED.