Professional Lecture UiTM by YBrs. Prof. Dr. Zakiah Ahmad: renaissance in tropical hardwood timber construction - Ahmad, Zakiah (2020)
Transkrip penuh Majlis Syarahan Profesor oleh YBrs. Prof. Dr. Zakiah Ahmad bertajuk “Renaissance in tropical hardwood timber construction” yang diadakan di Dewan Seri Impian, Hotel UiTM Shah Alam. Mengandungi teks pengacaraan, pengenalan tokoh, dan kandungan syarahan mengenai penggunaan kayu keras tropika dalam pembinaan mampan sebagai alternatif bahan binaan.