Professional Lecture UiTM by Prof. Datuk Ts. Dr. Hajah Roziah Mohd Janor: managing university data for quality from the lens of a practitioner - Mohd Janor, Roziah (2022)
Transkrip penuh Majlis Syarahan Profesor oleh Prof. Datuk Ts. Dr. Hajah Roziah Mohd Janori bertajuk “Managing University data for quality from the lens of a practitioner” yang diadakan di Anjung Sri Budiman, UiTM Shah Alam. Mengandungi teks pengacaraan, pengenalan tokoh, dan kandungan syarahan mengenai pengurusan kualiti data universiti dari perspektif pengamal serta peranannya dalam menyokong keputusan strategik