Tahniah: Puan Hasnida Abdullah - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2022)
Pelantikan semula Puan Hasnida Abdullah sebagai Koordinator Keusahawanan UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah berkuatkuasa pada 1 Januari 2022.