Lawatan penanda aras Universiti Pertahanan Nasional Malaysiа (UPNM) ke Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) - UiTM, InQKA (Institute of Quality & Knowledge Advancement (InQKA), 2025)
Lawatan penanda aras Universiti Pertahanan Nasional Malaysia telah berlangsung pada 1 Oktober 2025 jam 10 pagi di bawah seliaan InQKA dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Kurikulum (BHEK), UiTM. Seramai 10 orang delegasi dari UPNM yang merupakan auditor dalaman UPNM telah turut serta dalam lawatan ini dengan diketuai oleh Ts. Dr. Mohd Junaedy bin Osman, Penyelaras Jaminan Kualiti Akademik, UPNM. Pihak BHEK telah diwakili oleh Prof. Madya Dr. Suriyani Ariffin, Pengarah Bahagian Hal Ehwal Kurikulum bersama-sama Prof. Madya Dr. Siti Suhara Ramli, Ketua Kurikulum Akademik (Kluster Sains Sosial & Kemasyarakatan dan Kluster Pengurusan& Perniagaan) dan juga Prof. Madya Dr. Rasidah Hamid, Ketua Akreditasi.