Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Kualiti (JPK) ke-17 bil.4/2025 - UiTM, InQKA (Institute of Quality & Knowledge Advancement (InQKA), 2025)
Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Kualiti (JPK) ke17 Bil. 4 telah berlangsung pada 8 Disember 2025 di ILD Enstek. Mesyuarat JPK yang dijalankan secara hibrid dipengerusikan oleh Penolong Naib Canselor InQKA, Prof. Dr. Haslinda Yusoff ini turut dihadiri oleh Pengarah Bahagian Pembangunan Akademik, Prof. Dr Azlina Idris, Pengarah Bahagian Pentaksiran dan Penilaian Akademik, Prof. Dr Syamsul Nor Azlan Mohamad dan Pengarah Bahagian Hal Ehwal Kurikulum (BHEK), Prof. Madya Dr Suriyani Ariffin, Ketua Unit Kualiti (KUK), Ketua Unit Kualiti Akreditasi (KUKA) dan Pegawai Kualiti.