Kursus Audit Dalam (KAD) 2025 - UiTM, inQKA (Institute of Quality & Knowledge Advancement (InQKA), 2025)
Pada 22 hingga 24 September 2025, Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah mengadakan Kursus Audit Dalam (KAD) 2025 bertempat di ILD UiTM, Bandar Enstek, Nilai. Kursus ini dikendalikan oleh dua penceramah berpengalaman yang dijemput khas iaitu Ts. Mohd Norafizal Abd Aziz Ketua Sistem Audit, dari UiTM Cawangan Pahang Kampus Raub dan Encik Yap Eng Sim yang merupakan Pensyarah Kanan, Fakulti Muzik, UiTM Shah Alam. Program yang disertai oleh 50 orang peserta yang terdiri dari kalangan staf akademik dan pentadbiran selama tiga hari ini telah diberi pendedahan penting dalam memperkukuh ilmu, mempertingkat kualiti serta memantapkan tadbir urus ke arah kecemerlangan universiti.