Usahawan Melayu: bangkit menghadapi cabaran ekonomi - Othman, Farrah; Mohd Sharip, Sharfizie; Md Kamdari, Nor'azurah; Abdul Karim, Yaasmin Farzana (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2025)
Ekonomi yang tidak menentu memberi cabaran kepada usahawan, namun ia juga membuka peluang untuk bangkit dengan strategi baharu dan daya tahan yang lebih kuat. Walaupun usahawan Melayu sering berdepan kekangan modal, kreativiti dalam memanfaatkan platform digital membolehkan mereka mengembangkan perniagaan dan mencapai pelanggan secara lebih luas tanpa kos tinggi.