Usahawan siswa UiTM 2023: NR Ria Enterprise - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
NR Ria Enterprise menjalankan perniagaan makanan, minuman dan perkhidmatan perkhidmatan di UiTM Merbok, Kedah. Ia juga kini melebarkan perniagaannya ke pembuatan t-shirt jersi.