Usahawan siswa UiTM 2023: SFQ Trading Agency - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
SFQ Trading menyediakan perkhidmatan penyediaan insuran perlindungan serta cukai jalan.