Usahawan siswa UiTM 2023: Mels Food & Beverages - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
Mels Food & Beverages menjalankan perniagaan menjual makanan & minuman termasuklah frozen.