Usahawan siswa UiTM 2023: Duozscarves - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
Duozscarves bermula dengan menjual tudung sebagai dropship kepada jenama tudung lain pada tahun 2020.