Usahawan siswa UiTM 2023: Neen Delights - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
Sebuah perniagaan kecil yang menghasilkan dessert seperti cream puff, kek dan cookies