Usahawan siswa UiTM 2023: the bright life production - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
BRIGHT LIFE PRODUCTION menjalankan perniagaan memberi khidmat fotografi dan videografi.