Usahawan siswa UiTM 2023: Delihayat Kitchen - UiTM, MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2023)
Delihayat Kitchen menginovasikan pelbagai produk berasaskan popiah.