Buku Maklumat UiTM (Jilid 21, Bilangan 1/2007) - UiTM, Pusat Perancangan Strategik (Pusat Perancangan Strategik, UiTM, 2007)
Buku Maklumat UiTM ini diterbitkan dua kali setahun (April dan Oktober) dan mengandungi statistik pelajar, staf dan penempatan kolej Universiti Teknologi MARA. Jilid ini mengandungi maklumat yang terdapat sehingga 30 Mac 2007.