Bicarawara Strategi Siri 10 2025 bersama Prof. Dr. Haslinda Yusoff - UiTM, inQKA (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2025)
Pada 21 Julai, Pejabat Transformasi Universiti dengan kerjasama Pejabat Komunikasi Strategik telah menganjurkan program Bicarawara Strategi Siri 10 2025 bertajuk Memacu UiTM ke arah Universiti Unggul melalui Ekosistem Jaminan Kualiti Yang Bertaraf Global. Bicawara kali ini menampilkan Prof. Dr. Haslinda Yusoff selaku Penolong Naib Canselor Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), sebagai panel jemputan khas dan telah dikendalikan dengan jayanya oleh Allahyarham Dr. Mohd Ridwan Seman@ Kamarulzaman, Ketua Pengurusan Maklumat & Data Analitik, Pejabat Transformasi Universiti.