Congratulations! staff appointment: Dr. Zurina Ismail - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2023)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah di atas pelantikan Dr. Zurina Ismail sebagai Koordinator MBS & MIBF bermula dari 1 Mac 2023 hingga 28 Februari 2025.