Congratulations! staff appointment: Prof. Madya Dr. Hadijah Iberahim - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2023)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah di atas pelantikan semula Prof. Madya Dr. Hadijah Iberahim sebagai Ketua Unit Kualiti dan Akreditasi bermula dari 1 Januari 2023 hingga 31 Disember 2024.