Congratulations! staff appointment: Dr. Suriana Ramli - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2023)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah di atas pelantikan Dr. Suriana Ramli sebagai Koordinator (Penyelidikan dan Inovasi) dari 16 Oktober 2023 sehingga 15 Oktober 2025.