Penganugerahan srikandi warga daerah Baling 2020 9 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Tahniah Dr. Marziah Mokhtar atas Penganugerahan Srikandi Warga Daerah Baling 2020 Beliau yang merupakan anak jati Baling telah terpilih sebagai salah seorang dari 27 orang Srikandi Warga Daerah Baling dalam Majlis Himpunan Anak Malaysia Gemilang: Srikandi Warga Daerah Baling anjuran Persatuan Pesara Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Malaysia Daerah Cawangan Baling yang telah diadakan di Baling, Kedah.