Malaysia Book of Records-exploring english through community engagement 28 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Untuk meraikan kejayaan tersebut, satu majlis pengiktirafan telah diadakan di Pusat Asasi UITM Cawangan Selangor Dengkil pada 28 Februari 2020. Pengiktirafan ini telah disampaikan oleh wakil dari Malaysia Book of Record, Puan Siti Hajar Bt. Johor dan Mrs. Lee Pooi Leng disaksikan oleh Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar) Universiti Teknologi MARA, Yang Berbahagia Professor Dr. Azizan Abdullah serta tetamu-tetamu kehormat lain.Pusat Asasi telah mengukir nama dalam Malaysian Book of Record bagi "Penyertaan pelajar terbesar secara serentak dalam program aktiviti Bahasa Inggeris" (The Largest Simultaneous Students Participation in an English Activity Program).