Rugby KMS 7S 9-10 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Pusat Asasi UiTM beraksi cemerlang dalam Kejohanan Ragbi KMS 7s yang telah berlangsung selama 2 hari iaitu pada 9 & 10 Februari 2020 di Kolej Matrikulasi Selangor. Pasukan lelaki muncul sebagai johan di peringkat cup U19 bagi acara ragbi 7s dan pasukan wanita pula telah berjaya menjadi johan di peringkat shield bagi acara ragbi sentuh.