Congratulations! Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2022 - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School (AAGBS), 2023)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah kepada staf yang menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2022.