Welcome to AAGBS! and thousand of thanks! - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2023)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah dan selamat datang kepada staf di atas pelantikan sebagai Pensyarah Kanan (DM51) dalam bidang Kewangan dan Perbankan Islam, Kerani Kanan dan Personal MySTEP. Setinggi-tinggi penghargaan diucapkan kepada Puan Hariyanti Bazian di atas segala jasa dan sumbang khidmat sebagai Kerani Kanan dan Dr. Mohammad Firdaus Mohammad Hatta di atas segala jasa dan sumbang khidmat sebagai Koordinator MBA & MIBF.