"Diffuse the Knowledge of Physics in the Indigenous Community 3.0" 16 Mac 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Objektif program adalah untuk membantu menarik minat pelajar anak orang asli di SK Bukit Tampoi (Asli) Dengkil dalam subjek FIZIK melalui inisiatif didik hibur. Program ini telah disertai oleh pelajar Asasi Sains P1080S02 dibawah seliaan Cik Mas Fiza Mustafa selaku penasihat program.