"Smart Learning at Einsteins Playground for Indigenous Community" 22 Januari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Program ini telah disertai oleh pelajar Asasi Sains PI080S36 di bawah naungan Puan Suhaila Safiai. la telah diadakan di SK Bukit Tampoi (Asli) Dengkil bagi membantu meningkatkan prestasi kehadiran pelajar ke sekolah melalui penglibatan di dalam aktiviti pengajaran dan pembelajaran "experiential learning" dan "service learning" seterusnya meningkatkan kemahiran insaniah pelajar.